Bröllopsfotografering

Bröllop, en händelse man vill minnas för evigt! Dock är det en dag då spänningen är på topp, allt ska klaffa och man får som brudpar ett visst tunnelseende. Då är det bra att ha någon som dokumenterar, en "bröllopsjournalist" som skildrar det som händer under den stora dagen. Jan verkar i Höga Kusten men fotograferar bröllop i hela Sverige.

Just nu har vi tagit paus i bröllopsfotograferingen och
tar inte på oss nya uppdrag.

När Jan fotograferar ett bröllop så börjar dagen tidigt på morgonen genom att följa bruden och brudgummens förvandling till färdigt brudpar. Under tiden dokumenteras också detaljer så som ring, bukett, skor etc. Innan själva vigselakten så förevigas också festlokalen med alla dess olika detaljer. Jan är sedan med ända fram till brudvalsen och dokumenterar det som sker.

Resultatet av bröllopsdagen kommer i form av en bok, en bröllopsbok som blir ett minne för livet. Självklart levereras alla högupplösta bilder även digital för att sparas för framtiden eller för kommande förstoringar.​

Själva bröllopsboken som kronologiskt följer hela dagen blir mer och mer värd för varje år som går. Eftersom den är på riktigt, inte i en dator eller läsplatta, så är den en prydnad i vilket finrum som helst och kommer bli läst många gånger. Om mor- och farföräldrar gillar boken? Ja, det kan du räkna med.