top of page

Konferencier

Fotograf: Per Olert

Ibland behövs det någon som håller i trådarna från scen. En konferencier som har stor vana från att både själv arrangera olika arrangemang och event, men som också stått hundratals timmar på scenen. En person man kan luta sig emot när man går live!

Jan har stor erfarenhet när det gäller konferencierskap från både stora och små scener. Från festivaler och köpcentraevents till konferenser och idrottsarrangemang. Egenskaper som utmärker Jan på scenen är hans kvicktänkta humor, förmåga att hålla tiden på scen, noggrannhet och inte minst smidighet att genomföra uppdraget utan att publiken märker av eventuella missar och händelser som kan inträffa. Jan utgår från Höga Kusten men verkar som konferencier och moderator i hela Sverige.

Behövs det någon du kan känna dig trygg med från scenen så är det Jan du skall kontakta.​​            Se prislista

Fotograf: Jonny Eriksson

Fotograf: Jonny Eriksson

"Påläst och redo, som vanligt."

"Din blick för helheten hjälpte oss att skapa ett lyckat event. Tack!"

"Närheten till humorn och Jans kvicktänkta kommentarer

förgyllde verkligen konferensen."

"Med Jan på scenen kunde vi känna oss trygga!"

"Tack för ett utmärkt arbete, i år igen!"

Fotograf: Jonny Eriksson

Vi i teamet riktar ett stort TACK till dig Janne, för återigen ett fantastiskt jobb som vår moderator igår! Du lyckas verkligen få en levande dialog mellan dig, föreläsarna och åhörarna, mycket proffsigt! Under gårdagen kom det fram åhörare till några av oss i teamet som framförde sitt tack för att vi åter valt dig som vår moderator. Jag upptäckte även att du kunde väva in tidigare års Patientsäkerhetsdagar i dialogen, bra där! //Ulrica - Region Västernorrland

Fotograf: Tommy Engström Ådalsfoto

Fotograf: Tommy Engström Ådalsfoto

"Jan Röhlander skötte sin roll som konferencier exemplariskt, ordning och reda, och ett program som inte kändes långrandigt utan fångade publikens intresse från början till slut."

Texten ovan är från allehanda.se som rapporterade från hyllningen av OS-hjältar i Sollefteå, april 2018.

bottom of page